Bursdagsgaven min fra en god veninne

Takket være min fantastisk gode venn Hanne fikk jeg laget disse nydelige rosene med min egen Stampoholic Stempelpresse som jeg fikk i bursdagsgave på forskudd siden jeg kranglet med akrylklossene mine 🙂

stampoholic stempelpresse

Rosen består av tre stempeltrykk som man stempler oppå hverandre i en lys, medium og mørk farge for å få kontrast og dybde. For de som ikke liker å fargelegge eller bare vil ha noe enkelt og raskt er dette settet perfekt! Jeg måtte leke med dobbeltstempling og vri hjernen med masse øvelse fordi jeg ikke har en pute av hver, men har du 3 stempelfarger går det mye fortere. Og med min nye Stampaholic stempelpresse kan jeg masseprodusere på 1-2-3 Det har åpnet seg en helt ny verden for meg.

stempling av rosen fra altenew vintage roses stempelsett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *