Gjestedesigner hos The Paper Crafting i 2016

I fjor tok jeg mot til meg å sendte inn en søknad som gjestedesigner til The Paper Crafting og selv om jeg trodde det aldri ville skje så kom jeg med 😀 Det var en av de lykkeligste dagene i livet mitt og jeg følte meg så takknemlig for en sjanse til å inspirere så mange mennesker med det jeg lager og fargelegger. Jeg gleder meg veldig til det er min tur i sommer og håper på å kunne finne på noe ekstra spesielt, spennende, moro, nytt og inspirerende til dere. Jeg tenker så det knaker og har flere ideer men må bare bestemme meg (dere kjenner vel til den) 😉

Her er resten av teamet vårt med flotte damer som er kjempe flinke. Flere har allerede laget bidrag i år og jeg anbefaler å ta en titt på nettsiden vår og bloggene deres.

jeg er med i the paper crafting magazine design team

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *