Kongen av campingplassen fyller 60 år

Pappa spurte meg om jeg kunne lage et bursdagskort til kameraten hans som også fyller 60 i februar og som er glad i å campe om sommeren. Jeg hadde lyst til å lage en campingvogn men hadde ingen dies som passet så jeg satte sammen flere små til jeg ble fornøyd med resultatet. Det var veldig moro og noe jeg aldri har gjort så mye av før, er gøy å tenke utenfor boksen og skape mitt eget med å utvide produktene jeg har istedenfor å måtte kjøpe nytt hver gang. Det første som slo meg når jeg tenkte campingliv var selvfølgelig Ole Ivars  og Kongen av Campingplassen sin låt så da måtte selvfølgelig den teksten bli med.

Jubilanten ble så fornøyd at han vil ha kortet stående i campingvognen sin. Bedre kompliment enn det kan jeg ikke få 🙂

kongen av campingplassen fyller 60 år

SAMSUNG CSC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *