Kortsett i bursdagsgave til mamma

Siden mamma hadde bursdag den 27 februar fikk jeg lyst til å lage en personlig gave til henne. Hun er en av de som alltid har støttet meg i det kreative jeg lager og har stor tro på meg. Hun har oppmuntret meg til å tro på meg selv, føle at jeg er flink og gitt meg bedre selvtillit. Jeg ble både rørt og glad når jeg så reaksjonen hennes når hun fikk kortene mine. Hun ble kjempe glad.

Jeg har brukt stempelsettet Vintage Roses fra Altenew og stemplet dem i forskjellige farger og nyanser med Ranger dyeinks putene mine og et par små pigment puter jeg ikke vet hvor er fra. Siden jeg ikke har tre farger fra lyst til mørkt så måtte jeg dobbelt-stemple og eksperimentere. Jeg stemplet tekstene som er fra Kort og Godt med svart Versamark stempelpute.

Jeg ble veldig fornøyd med dem og takknemlig for at mamma likte det så godt.

 

kortsett med lyserosa rose
kortsett med rød rose

kortsett med rosa rose

korsett med lilla rose

kortsett med gul rose

kortsett med blå rose

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *