Om meg

Når startet du med kortlaging?

Noe av det jeg brenner mest for er å få være kreativ så da jeg oppdaget det i 2012 ble jeg forelsket. Jeg har tegnet og malt siden jeg var liten og gamle skolebøker er fulle av tegninger og dekorasjoner. Å få jobbe med hendene, fargelegge, pynte og leke med farger og utstyr er noe av det beste jeg vet så kortlaging er den perfekte tingen for meg.

Jeg startet med å lage diverse kort til venner og familie for så å bli oppdaget gjennom jungeltelegrafen av andre som ønsket kort, bordkort og invitasjoner. I dag kan jeg ikke gå en dag uten å gjøre noe kreativt så det varierer mellom å skrive blogg, lære ting på youtube, fargelegge et motiv, lage et kort eller bare nyte all inspirasjonen jeg finner på nettet.

Hva slags prosjekter lager du og hvem stil bruker du?

Jeg lager diverse kort, esker/bokser, gavepakker og alt som egentlig har med papir å gjøre. Jeg begynte med blomster, blonder og mønsterpapir som de fleste andre men jeg følte at jeg søkte noe mer enkelt og mer minimalistisk så jeg oppdaget youtube og det var da jeg fant den rette stilen for meg. Det viste seg å være Clean and simple (CAS) hvor jeg kunne lage mine egne bakgrunner, leke med masse forskjellige teknikker og bruke produkter på mange forskjellige måter og virkelig utfordre den kreative siden min.

Hva fargelegger du med?

Jeg fargelegger med Copic Markers som er blitt min store kjærlighet. Jeg oppdaget dem på et treff hvor jeg fikk hjelp av en veninne til å lære å fargelegge hår. Jeg tok et kurs på den lokale hobbybutikken min og begynte å kjøpe inn tusjer. Da fant jeg plutselig en youtube kanal hvor det viste seg at hun som lagde videoene holdt online-fargeleggingskurs så jeg måtte bare prøve.  Jeg lærte så mye mer enn hva jeg hadde trodd og ble overrasket over utviklingen min.

Hva vil denne nettsiden inneholde?

På denne siden ønsker jeg å dele det jeg lager, hvordan jeg gjør det og hvordan du kan gjøre det samme for null kroner uten å måtte forlate hobbyrommet.  Jeg håper å kunne å bidra med inspirasjon til de som har lyst til å lære å lage et kort eller fargelegge hjemmefra.  Jeg synes alle fortjener en sjanse til å utvikle kreativiteten sin selv om de ikke har råd til å ta utdanning/kurs  eller er i en tidsklemme.

Jeg er med i Barnemix.no sitt Designteam hvor vi lager artikler/tutorials 1-3 ganger i måneden for å dele inspirasjon og tutorial.  Jeg liker å delta på fargeleggingskurs hos Kit and Clowder Online Coloring Class.  som er fargeleggingskurs drevet av en fantastisk og talentfull ung jente I Australia. Jeg er en aktiv bruker av Youtube hvor jeg har min egen kanal  og hvor jeg lærer mye om Clean and Simple (CAS) som er det jeg lager mest av.  Jeg kan også ta en utfordring med å gå utenfor min egen komfortsone for å lære og prøve noe nytt. Det er også en del av å være med i et designteam, det vil alltid komme tider man står ovenfor noen kreative utfordringer.

Jeg deltar på Online Card Classes som er diverse kurs innenfor kortlaging for å lære  spennende og nye ting av noen fantastiske damer i utlandet som også ønsker at alle skal ha en mulighet til å lære hjemmefra til en rimelig pris og er en av mine største inspirasjoner.